Blok Instagram vs Mute vs Skrýt: Vysvětleny společné podmínky

Pokud se vám na Instagramu líbí určitý profil, existuje pouze jeden způsob, jak zůstat v kontaktu, a to při sledování osoby. Na druhou stranu, pokud se vám profil nelíbí, Instagram nabízí několik způsobů, jak se jim vyhnout.




Není divu, že všichni na Instagramu známe několik lidí, kteří zveřejňují nepříjemné věci. Proč bychom měli ztrácet čas a prostor na kanálu Instagram sledováním takových profilů? Obsah z těchto účtů můžete ve svém zdroji omezit pomocí ztlumení, zrušení nebo zablokování.

Zmatený mezi těmito podmínkami? Jsme tu, abychom vám pomohli. V tomto příspěvku vysvětlíme rozdíl mezi různými způsoby, jak skrýt obsah na Instagramu.



Začněme.





Instagramový blok

Nenávidíte někoho tak moc, že ​​vám jejich přítomnost na Instagramu hodně vadí? Pozdravte blokování.

Podobné jako ostatní sociální sítě, blok v Instagramu zcela omezuje váš profil od druhé osoby. Znamená to, že když někoho zablokujete, budou moci navštívit váš profil, ale vaše příspěvky jim nebudou zobrazeny. Viděli by pouze sledovatele a počet. I když uvidí tlačítko Sledovat, klepnutí na něj nebude mít žádný účinek.

Nebudete také dostávat zprávy ani oznámení z blokovaných profilů. V zásadě tyto dva účty navzájem přestávají existovat.

A v případě, že by vás zajímalo, zda jsou informováni o tom, že jste je zablokovali, pak se nebojte, nic takového se nestane.

Na Instagramu lze někoho zablokovat dvěma způsoby. Za prvé, můžete někoho zablokovat ve všem a za druhé, můžete někomu zabránit v komentování vašich příspěvků.

Metoda 1: Blokovat profil

Když profil zcela zablokujete, všechny výše uvedené věci jsou platné. Kromě toho nebudou moci komentovat vaše příspěvky.

Chcete-li profil zablokovat, postupujte takto:

Krok 1: Otevřete profil Instagramu, který chcete zablokovat. V iPhone klepněte na ikonu nastavení ozubeného kola a na zařízeních Android klikněte na ikonu se třemi tečkami.

Krok 2: V rozbalovací nabídce, která se objeví, vyberte Blokovat. Objeví se potvrzovací okno. Klepněte na Ano, jsem si jistý.

Poznámka: Když někoho zablokujete, nebudete si moci ani prohlížet jeho příspěvky nebo příběhy.

Chcete-li někoho odblokovat, otevřete jeho profil a klepněte na možnost Odblokovat.

Metoda 2: Blokovat někoho z komentování

Pokud chcete někomu zabránit v komentování vašich příspěvků, můžete to udělat také. Pokud je toto nastavení povoleno, bude uživatel moci zprávy a zobrazovat vaše příspěvky. Dostanete také oznámení z profilu.

Zde je uvedeno, co musíte udělat, abyste někomu zabránili komentovat vaše příspěvky.

Krok 1: Přejděte na svou vlastní profilovou obrazovku aplikace Instagram a v případě telefonů se systémem Android klepněte na ikonu tří teček v pravém horním rohu. V iPhone klepněte na ikonu ozubeného kola.

Krok 2: Přejděte dolů a stiskněte Ovládací prvky komentářů. Na další obrazovce klepněte na Blokovat komentáře od a vyberte osobu, od které chcete komentáře blokovat.

Opět nebudou o tom informováni. Když zveřejní komentář, bude viditelný pouze pro ně a nikdo jiný.

Také na Guiding Tech
#instagram
Kliknutím sem zobrazíte naši stránku s instagramovými články



Instagram Mute

Blok není možnost, kterou můžeme použít pro každého. Například pokud se vám nelíbí jeden z vašich přátel cestovní příspěvky Ve vašem zdroji Instagramu by nebylo dobré je blokovat. Naštěstí máte možnost je ignorovat. Představeno nedávno u příspěvků je mute lehčí verzí bloku.

Když někoho ignorujete, jeho příspěvky se ve vašem zdroji nezobrazí. To je jediné dílo němého. Jinými slovy, váš zdroj nebude obsahovat žádné příspěvky. Jinak však není pravda. Vaše příspěvky budou stále k dispozici v jejich zdroji. I když se to může zpočátku zdát jednoduché, věřte mi, je to velmi užitečné.

Když někoho ignorujete, jeho příspěvky a příběhy se ve vašem zdroji nezobrazí.

Na rozdíl od bloku budou příspěvky při návštěvě jejich profilu viditelné. Mohou také s vámi komunikovat a komunikovat prostřednictvím komentářů a hodnocení. A nejlepší část? Nikdy nebudou vědět, že jste je vypnuli.

Instagram poskytuje samostatné možnosti ztlumení pro příběhy a příspěvky. Můžete vypnout jeden nebo oba.

Chcete-li ignorovat příspěvky Instagramu, postupujte takto:

Krok 1: Otevřete profil Instagramu, který chcete ignorovat. Poté klepněte na ikonu se třemi tečkami na telefonech se systémem Android a na ikonu ozubeného kola na iPhone.

Krok 2: Z rozbalovací nabídky vyberte Ztlumit. Objeví se nové rozbalovací menu se čtyřmi možnostmi: Ztlumit příspěvky, Ztlumit příběh, Ztlumit příspěvky a příběh, Zrušit. Vyberte preferovanou možnost.

Poznámka: Výběr jedné z prvních dvou možností ztlumí pouze jednu z nich. Chcete-li ignorovat příspěvky i příběhy, klepněte na Ztlumit příspěvky a příběhy.



Skrýt můj příběh

Ztlumit je metoda blokování příspěvků a příběhů ostatních. Co když chcete skrýt své vlastní příspěvky nebo příběhy před někým, aniž by je blokovali? V současné době bohužel nemůžete skrýt své příspěvky pouze před několika lidmi. I když můžete archivovat vaše příspěvky ale to přede všemi skryje.

Ale pokud jde o příběhy, naštěstí je můžete učinit soukromými a skrýt je před tolika lidmi, kolik chcete. Podobně jako ztlumení i ostatní lidé nikdy nebudou vědět, že jste před nimi svůj příběh skryli, ledaže by samozřejmě zkontrolovali váš profil z jiného účtu.

Chcete-li skrýt svůj příběh, postupujte takto:

Krok 1: Na domovské obrazovce Instagramu klepněte na ikonu Váš příběh v horní části. Poté klepněte na ikonu nastavení na další obrazovce.

Krok 2: Do možnosti Skrýt příběh před přidejte lidi, od nichž chcete skrýt svůj příběh. Jakmile to uděláte, mohli by všichni, kromě zde přidaných lidí, vidět váš příběh.

Také na Guiding Tech
Top 14 triků a tipů pro přímé zprávy na Instagramu (DM)
Přečtěte si více




Zrušit sledování a odebrat

Kromě těchto metod můžete také použít k omezení profilů. Když zrušíte sledování osoby, nebudou se její příspěvky ve vašem zdroji zobrazovat. Pokud se jedná o veřejný profil, můžete si prohlédnout příspěvky tak, že jdete na jejich profil, pokud se jedná o soukromý profil, nebudete si je moci zobrazit, i když navštívíte jejich profil.

Jde v podstatě o pokročilou formu ztlumení, kde druhá osoba může snadno zjistit, zda jste je zrušili. Když někoho zrušíte, mohou mu i nadále zasílat zprávy, označovat jej jako Líbí se a komentovat vaše příspěvky.

Chcete-li někoho zrušit, přejděte na jeho stránku profilu a klepněte na ikonu Nesledovat.

Dále můžete ručně odebrat sledovatele pomocí možnosti Odebrat. Předpokládejme, že jste přešli na soukromý profil a nyní chcete pouze několik známých sledovatelů. Dříve musel člověk zablokovat lidi, aby je odstranili ze svých následovníků, ale nyní to můžete snadno udělat ručně. Jakmile je odstraníte, budou vás muset v případě soukromých profilů znovu sledovat.

Chcete-li odebrat sledovatele, otevřete obrazovku svého profilu a klepněte na Sledující. Poté vyhledejte následovníka, kterého chcete odebrat, a klepněte na nabídku se třemi tečkami vedle jejich názvu.

Získáte vyskakovací okno. Klepněte na Odebrat. Tím se odstraní od vašich následovníků, aniž byste je upozornili.

Také na Guiding Tech
5 skvělých instagramových bio hacků, které byste měli vědět
Přečtěte si více




Dlouhý příběh krátce

Stručně řečeno, blok omezuje oba profily. To znamená, že si nemůžete prohlížet ani jejich příspěvky. V tichosti mohou oba uživatelé zobrazit profily, pouze je omezeno na to, že jejich příspěvky se ve vašem zdroji neobjeví. V případě skrytí skrýt své příběhy před někým jiným. Stále si mohou prohlížet vaše příspěvky.

Takže to bylo o Instagramu. Udělali jsme podobné blokovat vs ignorovat příspěvek o Twitteru, v případě zájmu.