Jak zrušit archivaci desek na Pinterestu

Víme, že vytváření virtuálních nástěnek je zábava, ale smazání karty Pinterest je drsným krokem. Naštěstí, Pinterest nám poskytuje alternativu ve formě Archivu, který vám umožní skrýt desky z veřejného pohledu. I když budou stále viditelné ve vašem profilu, nemůžete s ním dělat mnoho.




Dobrou věcí v archivu je, že jej můžete vždy obnovit nebo zrušit archivaci. A Pinterest vám to umožní snadno.

Zde najdete metody, jak zrušit archivaci Pinterestových nástěn v mobilních aplikacích a stolních počítačích. Předtím však pochopíme, co se stane s archivovanou radou.







Co se stane, když archivujete tabuli

Když archivujete tabuli, zmizí z vašeho veřejného profilu. Stále k němu budete mít přístup v sekci Archivované desky. Pinterest je podobný Tajné rady. Obě jsou však odlišné.

Pro začátek můžete uložit špendlíky do tajných desek, ale u archivovaných desek to není možné. Chcete-li pin uložit, musíte zrušit archivaci desky. Nenechte se zmást rozhraním a učte se rozdíl mezi Pinem a Boardem.

Pinterest vám umožní přidat spolupracovníky do Boards. Pokud jsou další členové rady součástí rady, kterou jste vytvořili a archivovali, nebude pro ně archivována. K tomu budou stále moci ukládat špendlíky.

Jakmile archivujete tabuli, nebudete dostávat doporučení týkající se této konkrétní rady. Archivace desky není trvalým krokem. Vždy můžete zrušit archivaci desek a ty začnou normálně fungovat.

Zde je návod, jak můžete zrušit archivaci desky.





Unarchive Boards

Android a iOS

Poznámka: Snímky obrazovky byly pořízeny na zařízení Android a kroky zůstávají stejné i pro aplikaci pro iPhone.

Krok 1: V aplikaci Pinterest přejděte na kartu Uloženo. Zde najdete všechny své rady.

Krok 2: Přejděte dolů na konec seznamu. Zde najdete všechny vaše archivované rady. Archivované desky mají kulatou černou ikonu Archivováno.

Poznámka: V případě, že zde svou radu nenajdete, zavřete aplikaci Pinterest, odeberte ji z posledních aplikací a znovu ji spusťte.

Krok 3: Klepnutím na tabuli ji otevřete. Na další obrazovce klepněte na ikonu Upravit.

Krok 4: Nyní místo volby Archivní deska najdete Unarchive board. Klepněte na něj. Na potvrzovací obrazovce klepněte na Unarchive.

Vaše deska nebude archivována. Nyní k ní můžete přidat špendlíky.

plocha počítače

Krok 1: Otevřete web Pinterest a přejděte do svého profilu. Všechny své rady najdete zde.

Krok 2: Přejděte dolů. Najdete archivované desky.

Krok 3: Umístěte ukazatel myši na desku. Získáte ikonu Úpravy ve tvaru tužky. Klikněte na to.

Krok 4: V rozbalovací nabídce Upravit desku klikněte na tlačítko Unarchive.

Také na Guiding Tech
#pinterest
Kliknutím sem zobrazíte stránku našich zájmových článků



Co se stane, když odstraníte tabuli

Pokud již nechcete vidět tabulku, můžete ji odstranit. Chcete-li desku odebrat, otevřete ji a klepněte na (mobilní aplikace) nebo klikněte na (v počítači) na ikonu Upravit desku. Poté z rozbalovacího pole zvolte Odstranit. Zobrazí se potvrzovací okno. Klepněte na / klikněte na Odstranit.

Odstranění desky je trvalým krokem a odstraní také všechny vaše špendlíky. Dále ztratíte také všechny následovníky dané konkrétní rady. Avšak uživatelé, kteří sledují váš účet, neztratíte je.

Také si uvědomte, že odstraněné desky nelze načíst.

Namísto odstranění rady můžete z ní vytvořit tajnou radu. Tímto způsobem rada nebude viditelná ve vašem veřejném profilu a v případě, že ji budete chtít kdykoli získat zpět, je to snadné. Navíc neztratíte také následovníky rady.

Také na Guiding Tech
Top 17 nových WhatsApp Tipy a triky pro Android v roce 2018
Přečtěte si více




Bonus Trick: Jak sloučit desky

Před odstraněním desky můžete přesunout některé nebo všechny její kolíky na jinou desku. Jinými slovy, můžete sloučit desky na Pinterestu.

Sloučit desky na PC

Pinterest poskytuje na své webové stránce vyhrazené tlačítko Sloučit. Když ji použijete, všechny vaše špendlíky z jedné desky se přesunou na druhou.

Zde je návod, jak na to.

Krok 1: Otevřete svůj profil. Jděte na tabuli, jejíž kolíky chcete sloučit s druhým. Klikněte na ikonu Upravit desku.

Krok 2: V rozbalovací nabídce klikněte na Sloučit.

Krok 3: Budete vyzváni, abyste si vybrali desku, do které chcete sloučit aktuální kolíky. Vyberte desku a klikněte na Přesunout špendlíky a Smazat desku.

Poznámka: Ztratíte následovníky své smazané rady.

Sloučit desku v mobilních aplikacích

Sloučení dvou nástěnek v mobilních aplikacích Pinterest není jednoduchým procesem, protože nedostanete vyhrazené tlačítko. Můžeš stáhněte si čepy a znovu je nahrát, ale to bude těžkopádné.

Nativní možnost vyžaduje, abyste ručně vybrali a přesunuli špendlíky z jedné desky na druhou a sloučili je.

Zde jsou kroky:

Krok 1: Spusťte aplikaci a otevřete nástěnku.

Krok 2: V horní části klepněte na tlačítko Uspořádat.

Krok 3: Poté klepnutím vyberte špendlíky, které chcete přesunout na jinou desku. Po výběru klepněte na Další.

Krok 4: Vyberte desku nebo sekci, kam je chcete přesunout.

Také na Guiding Tech
Top 14 triků a tipů pro přímé zprávy na Instagramu (DM)
Přečtěte si více




Udržuj v bezpečí

Odstranění desky má jasné nevýhody - ztratíte následovníky této desky a kolíky. V případě, že si přejete, aby deska již nebyla viditelná veřejně, zvažte možnost Archivovat. A pak to můžete kdykoli zrušit archivaci nebo si prohlédnout špendlíky.

Tabule mohou být zábavným způsobem, jak sledovat něčí sbírku nápadů. Podívejte se však na naše tipy na ochranu soukromí a zabezpečení pro Pinterest pro bezpečný a bezpečný zážitek.