Jak skrýt fotografie nebo aktualizace stavu na Facebooku od některých lidí

Co uděláte, když nechcete, aby vaše bývalá přítelkyně (s níž jste na Facebooku přátelé) viděla fotografie své nové dívky, kterou jste právě zveřejnili? Jak skrýváte záběry víkendového pití, které jste měli se svými přáteli, od vašich konzervativních příbuzných (a rodičů)?




V obou výše uvedených situacích nemají takové lidi jako přátelé na Facebooku je vždy možnost. Ale to nemusí být nejpohodlnější. Naštěstí existuje způsob, jak skrýt vaše fotky, videa a aktualizace stavu na Facebooku před lidmi, kteří by je neviděli.





Skrytí aktualizace stavu Facebooku od některých lidí

Podívejte se, jak můžeme skrýt stavovou zprávu nebo fotku / video, které nahráváme pomocí karty stavu, od určitých lidí.



Krok 1. Na kartě stavu Facebook na své domovské stránce najdete malou stránku ikona bezpečnostního zámku vedle tlačítka sdílení. Klikněte na to.

Krok 2. Některé možnosti najdete v rozbalovací nabídce, která se objeví. Vidíte, že máte možnost zviditelnit stav pro všechny, přátele přátel a pouze přátele. Výchozí nastavení je Pouze přátelé. Je tu Přizpůsobte možnost pod tím. Klikněte na to.

Krok 3. Kliknutím na možnost přizpůsobení vyvoláte Vlastní soukromí box. Jak je uvedeno na obrázku níže, můžete pomocí dostupných možností zviditelnit aktualizaci stavu konkrétním lidem a skrýt ji před určitými lidmi.

Když začnete psát jména svých přátel na Facebooku, od kterých chcete stav skrýt, automaticky je doplní, což vám usnadní jejich výběr.

Podobně můžete na stavovém řádku skrýt fotku, video nebo cokoli, co zveřejníte. Musíte se jen ujistit, že používáte vlastní nastavení ochrany osobních údajů, uložte je a poté sdílejte stav.





Skrytí fotoalba Facebooku od některých lidí

Nyní se podíváme, jak můžeme skrýt celé fotoalbum na Facebooku před určitými lidmi.

Krok 1. Přejděte na postranní panel na domovské stránce Facebooku a klikněte na Fotky -> Moje obrázky pro přístup k vašim albům.

Krok 2. Klikněte na Upravit informace na stránce alba. Jak vidíte níže, plánuji skrýt fotografie, které jsou automaticky zasílány na Facebook, před mými Posterous blog

Krok 3. Kliknutím na Upravit informace se zobrazí stránka Upravit album, kde najdete rozbalovací nabídku na stránce Soukromí sekce. Znovu tam najdete Zvyk možnost, na kterou musíte kliknout.

Krok 4. Tento krok je stejný jako krok 3 v procesu skrývání stavu na Facebooku. Album můžete určitým lidem zviditelnit nebo zadat jména lidí, z nichž ho chcete skrýt.

Jednalo se o skrytí vašich informací před určitými přáteli z Facebooku. Až se příště chystáte poslat něco nezbedného, ​​ujistěte se, že nejprve projdete těmito jednoduchými kroky. Mohl bych vám ušetřit spoustu rozpaků a potíží. & # x1f642;

A v případě, že se chcete dozvědět více o skrytí věcí v počítači, můžete se podívat na naše návody skrývání souborů uvnitř obrázků JPEG / PNG, skrývá vaši IP adresu, bezpečné skrytí složek ve Windows a rychle skrývá ikony na ploše.