Jak zakázat automatické stahování fotografií v aplikaci Windows 8 Mail

Kdo se nechce probudit k obrázku svého nově narozeného synovce zaslaného jeho bratrancem včera v noci ... nebo může být fotografií toho úžasného okamžiku, který jste měli s přáteli během večírku minulý týden. Milujeme obrázky ... zvláště když se nás týkají, nebo když jsou to opravdu dobré obrázky. A fotografie v propagační e-maily nebo hloupé řetězové zprávy nespadají do této kategorie.




To znamená, že je automaticky stáhnete do vašeho e-mailu. Ale Windows 8 Mail aplikace to bohužel dělá přesně. Tak jak to zakázat?



Aplikace Windows 8 Mail stáhne a zobrazí všechny vložené fotografie v e-mailech, aniž by o to požádala. Pokud jste Gmail používali, musíte vědět, jak Gmail potřebuje uživatelské oprávnění ke stahování vložených fotografií do e-mailu a je to opravdu velmi příjemná implementace. Tímto způsobem, můj internetová šířka pásma není zbytečná a moje soukromí je zachováno.

Teď, když jsem začal používat aplikaci Windows Mail ke správě e-mailů, ukážu vám, jak zastavit aplikaci v automatickém stahování těchto fotografií.





Zakázání automatického stahování fotografií v systému Windows 8 Mail

Krok 1: Otevřete úvodní obrazovku Windows 8 a spusťte ji klepnutím / klepnutím na aplikaci Pošta. Pokud již aplikaci používáte, otevřete ji pomocí postranního přepínače Windows 8.

Krok 2: Po otevření aplikace otevřete Windows 8 Charm bar pomocí postranního posuvného gesta v pravém horním rohu obrazovky a vyberte Nastavení. Případně můžete jednoduše stisknout klávesovou zkratku Windows + I.

Krok 3: V nastavení pošty klikněte na Účty otevřete sekci konfigurace účtu.

Krok 4: Vyberte účet, pro který chcete změnit nastavení. Po dokončení této akce se zobrazí všechna nastavení související s účtem, která můžete konfigurovat. Zde najděte možnost Automaticky stahovat externí obrázky a přepínat z jednoho na druhého.

Krok 5 (volitelný): Pokud máte v aplikaci nakonfigurováno více než jeden e-mailový účet, opakujte výše uvedený krok pro všechny z nich samostatně.

To je vše, po provedení změn se můžete vrátit do aplikace. Všechny příchozí e-maily v budoucnu obrázky nenačtou automaticky a před stažením vložených fotografií budete potřebovat svolení.





Závěr

Při pohledu z pohledu uživatele tabletu je velmi důležité, abyste tyto změny provedli, zejména pokud plánujete používat tablet pro přístup k internetu přes mobilní síť. Šířka pásma by v tomto případě mohla být omezená, a proto by použití této metody bylo inteligentní způsob, jak ji uložit.